Retouren
 

Als de door u gekozen items niet de juiste pasvorm hebben, of als u  van gedachten bent veranderd, kunt u de items binnen 14 dagen na de leverdatum ongewijzigd, ongedragen en ongewassen retourneren of omruilen.


Retour Proces
Bij uw bestelling hebben we een retourformulier bijgevoegd. Als u items heeft die u wilt retourneren/omuilen, vult u het formulier volledig in en voegt u het toe aan de items die u naar ons terugstuurt, zodat we uw retour kunnen verwerken. We kunnen geen retouren verwerken zonder het volledig ingevulde retourformulier. Geeft u er de voorkeur aan om de artikelen in onze winkel te retourneren? Onze winkelmedewerkers helpen u graag bij uw retour of omruiling. Voor retourneren of ruilen in een van onze winkels, breng uw kassabon en het ingevulde retourformulier mee.

Terugebetaling of omruilen
Nadat we uw retouren onbeschadigd hebben ontvangen, wordt het bedrag van de geretourneerde goederen terugbetaald via de betaalmethode waarmee de artikelen zijn gekocht, binnen 14 werkdagen. De terugbetaling is exclusief verzendkosten. Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat de terugbetaling zichtbaar wordt op uw bankrekening. Dit kan per land en bank verschillen.

Om uw gekochte artikelen om te ruilen, kunt u de items die u wilt ruilen terugsturen. Voor deze items ontvangt u een terugbetaling. Om de omruiling te voltooien, plaatst u een nieuwe bestelling op onze webshop. 


Contacteer de klantenservice
Heeft u hulp nodig met uw retour?
Stuur ons een e-mail: contact@juniorsr.com.
We proberen binnen 24 uur contact met u op te nemen (alleen op werkdagen). Of bel: +31 (0) 70 369 53 25.


| Meer